PRFCT.CLIQUE
 x 

0 products

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice STASIM CLIQUE SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.Scopul colectării datelor este: activitati de marketing (publicitate), alte activitati postale si de curierat (cod CAEN 5320) , cod CAEN 4791 comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet.Sunteţi/ nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare in scopul realizarii activitatilor precizate mai sus. Refuzul dvs. determină imposibilitatea prestarii activitatilor solicitate de catre dumneavoastră.Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării exclusive de către operator.Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de STASIM CLIQUE SRL. DA/NU Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Serviciul Clienti din cadrul STASIM CLIQUE SRL.De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor personale SC STASIM CLIQUE SRL

Site-ul  www.prfctclique.com foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site, Societatea STASIM CLIQUE SRL nu-si asuma nici o responsabilitate.

Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor personale.

S.C. STASIM CLIQUE SRL S.R.L., ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

1.    Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii, fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul nume de cont si parola . Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.

2.    Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.

3.    Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.

4.    Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.

 

 

About Us

Do you know that period in your life when you like supercars? We all know it! The only thing that was different about us (Calin & Patrick) was that we loved modified cars, it's not important if the vehicle is on bags or static it has to be clean and low. If the car meets these requirement, its's PRFCT!

Legal notice

Contact Us

Address:

STASIM CLIQUE S.R.L.
Mun. Bucuresti,

Sector 3, Str. Sg. Dumitru Pene, Nr. 4, Bl. J11, Sc. A, Et. 3, Ap. 12

Mail:


prfct.clique@gmail.com

info@prfctclique.com

JUMP TO TOP

Save 30

Use this coupon code to save money on your next order in our shop.

Find Out More

SPECIAL SALE